Kan CBD olja förbättra dagens sjukvård

Det är en konstant fråga som jag hela tiden funderar över kan CBD olja vara räddningen. För den alltmer bristande sjukdom hanteringen som finns i landet. Svaret på den frågan är. I ett relativt tidigt läge men jag hoppas kunna konstatera inom den närmaste framtiden att det är möjligt. För att få bättre svar på om cbd är nyckeln för sjukvården. Har jag kontaktat Daniel Persson för att han ska berätta mer om hur tankarna går från hans sida. CBD olja är definitivt framtiden vi ser hur många sjukfall som det hjälper i många andra länder i världen. Därför är jag övertygad om att det är för att ta sig framåt.

Sedan verkar han först vara lite avvaktande

Innan han fortsätter med sin tankegång. Jag har jobbat inom sjukvården så länge så att för mig. Är det en garanti att vi måste titta på cbd som en mer aktiv och nödvändig lösning. Hur detta ska finansieras hoppas jag ingår i våran nuvarande skattesystem. Tvivlar jag på att det kommer att hända absolut. Men vi ser som jag sa tidigare hur cbd hjälper så många i olika länder. Så vi skulle vara naiva om vi inte försökte testa något som jag är övertygad om skulle snabba effekter.

CBD olja på sjukhus

Jag tackar för samtalet sedan går jag därifrån och tänker. Det verkar absolut finnas ett stort intresse från majoriteten av våra sjukvård att cbd ska ingå i den. Jag hinner knappt hämta andan efter att ha tänkt tanken. Så hörs demonstranter skrika högt ”Ingen CBD och vi går under, ingen CBD och vi går under”. Detta var det mest tydliga vi sett på hela dagen. Att det var dags att agera därför anslöt jag mig till demonstrationen. Tillsammans med de andra och gjorde det tydligt att vi tänkte inte ge oss förrns. CBD var en del utav den normala sjukvården

Demonstrationen om CBD olja

Pågick i flera dagar utan undantag stora polisstyrkor kastar tårgas mot stora mängder människor. Hur många som helst flydde i panik och jag hann bara tänka. Är det så här vi ska behandla en demokratisk och fullt godkänd demonstration. Allt bara för att vi vill ha våra rättighet till cbd för ett bättre liv. Men tydligen verkar det vara väldigt svårt att förstå någon stackare dog dessutom i attackerna. Som polisen gjorde mot den stora mängden demonstranter som bara försökte fly i panik. För mig är det helt obegripligt hur man fortfarande kunde streta emot något som. Så uppenbart många människor ville få till det var bara inte klokt. Jag försökte träffa Daniel Persson igen. Men tyvärr så hade han behövt fly landet efter kaoset som uppstod i landet allt på grund utav cbd. Som jag hoppades skulle bli räddningen håll nu istället på att skapar världens kaos.

Jag hade inget annat val

Än att jag var tvungen att fly landet på något sätt. Sedan hur det skulle gå till är det här kaoset visste jag faktiskt ingenting om. Jag insåg att kampen för CBD´n i sjukvården var alldeles för svårt att fortsätta från min nuvarande position. Hur mycket jag än ville kämpa för det som var rätt. Kunde jag inte längre göra just det utan att utsätta mig själv för stor skaderisk. Nu var frågan bara hur jag skulle ta mig ur landet på ett säkert sätt tankarna bara snurrar i mig.

Jag hade inte kämpat såhär länge bara för att se mig själv skadas på köpet. Så jag flytta till Rumänien och fortsätter kampen för cbd inom sjukvården därifrån. Självklart var det svårt att veta vad som pågick i landet jag precis hade lämnat. Och informationen man fick rörde sig mellan Olika positioner lika snabbt ungefär som mordekos. Men det är som det var inte så mycket och göra utan jag fick sköta allting ute. Efter bästa möjliga förutsättningar som fanns tillgängliga i Rumänien. Åren gick och jag fällde vartenda steg i debatten om CBD olja. Vara eller icke vara kampen i landet där jag hade varit tidigare. Hade åtminstone lugna ner sig någonting jämfört med tidigare samma år.

Men det var fortfarande inte säkert

För någon utom militären att vistas inom landets gränser det visste man fortfarande. Men jag funderade fortfarande ändå rätt starkt på att återvända. Till det landet och fortsätta kampen som jag hade börjat på plats. CBD skulle fortfarande så länge jag trodde på en möjlighet hjälpa sjukvården. Jag var helt övertygad om den saken ser man hur lång tid det skulle ta. Efter att jag ändå behövde vara kvar i Rumänien spelade inte längre någon roll överhuvudtaget. Jag kanske tycker att det låter korkat men om du verkligen tror på någonting. Så ska du kämpa för det ända in i kaklet annars gör du dig själv och andra något fruktansvärt dumt.

Så två veckor senare tog mig tillbaka till just den platsen då allting började. Och jag kunde inte tro mina ögon allt var förstört. Och man kunde läsa om den sida upp och sida ner ännu en kaosartad kväll på grund utav CBD olja. Då ville tårarna komma någon som hade varit så vackert och skulle hjälpa människor hade istället förvandlats till världens slagfält. Det var inte så det skulle utvecklas utan människor skulle hjälpas utav det. Istället hade det blivit precis tvärtom mot vad alla velat. Ett totalt stort misslyckande och CBDn´s framtid var dessvärre långt ifrån lika ljus som jag kunde ha hoppat på.

Det är tyvärr bara att inse

Att det kommer ta lång tid innan mänskligheten förstår vad de faktiskt har gått miste om. Under den här perioden och hur mycket människor detta kunde ha hjälpt på så många sätt. Jag förstår själva tankesättet med att vara försiktig med det som är nytt. Men detta hade gått till en så stor överdrift. Så att det bara kunde betraktas som löjligt men så blev det. Ingenting av sjukvården förändrades under lång tid fram till år 2030. Då diskussionsfrågor äntligen kommit upp i den politiska talarstolen i landet.

Man beslutade ändå att denna diskussion skulle att fortsätta titta på. Eftersom att det uppenbarligen hade blivit fler och fler som fortsatte visa sitt missnöje. Och tillslut kunde ingen ignorera det längre. Det prövades och konstaterades att folk hade haft fel som inte vågat lita på denna fantastiska teknik. CBD blev tillslut en del av våra normala sjukvård. Något jag glädjer mig åt nu för tiden. För att det är ett bevis på att allt går att lösa bara om man vill det själv.

Det skulle komma ett bakslag till

Eftersom personer rånat stora mängder av landets sjukhus på CBD olja. Eftersom att det blev som dessvärre som med det mesta som är nytt något attraktivt för den svarta marknaden. Vi pratar att folk kunde känna miljardbelopp på såna här typer av ageranden. Men det var ju bara fortsätta för dessa personer att göra det på grund av. Att ingen kunde ändå bevisa någonting överhuvudtaget. Mutade personer hade blivit avslöjad för att inte fälla dessa personer i domstol. CBD hade blivit den maktfaktor i det mesta av den vardagen som vi trodde oss känner till. Men just nu var bara dessa tankar om en bra vardag men cbd bara helt bortblåsta. CBD verkade få en tuff historia att klara sig i landet den saken var helt klar.